189,00 лв.

Раница Anekke Canada Urban, 25x31x13 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35675-044

Тази раница Urban с три отделения е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - открийте Urbanite страната на Канада с Anekke!

Тази раница разполага с 3 отделни отделения, средно голям размер и джобове отпред и отзад. Тази линия е вдъхновена от градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна.

Това е чанта, която съчетава бежови и кафяви тонове, с много детайли и състарено покритие, което й придава винтидж нотка. Раницата има две регулируеми дръжки на раница с различна дължина, плюс дръжка за ръката. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Има декоративни лепенки, карфици, шевове, бродерии и персонализирани дръжки. И не можехме да пропуснем ключодържателя от колекцията, вдъхновен от едно от най-често срещаните животни в Канада: полярната мечка!