239,00 лв. 167,30 лв.

Чанта Anekke Voice Nature Woods, 36x31x18 cm

  • Brand: ANEKKE
  • Cat No: 35872-179
Тази пазарска чанта Nature Woods е част от еко колекцията на Anekke, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата: Anekke Nature Woods.
 
Тази колекция е вдъхновена от орографска карта на Канада и използва рециклирани материали, получени чрез рециклиране на пластмасови капачки. Колекцията има печат Control Union Certifications B.V., който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Погрижете се за планетата с новата си чанта!
 
Тази дамска пазарска чанта е с големи размери и разполага с джобове отпред и отзад, както и странични джобове.
 
Дизайнът на чантата комбинира щампа, вдъхновена от карта на планините на Канада, видяна в релеф (орографска карта), която създава оригинален камуфлажен ефект, с щампа, в която логото на Anekke става главен герой, появяващо се в различни цветове, текстури и размери, създаващи релефен ефект.
 
Това е модел, изработен от найлонов тип материал, много лек и гъвкав, където се открояват черни, сиви и бели тонове, с нюанси на зелено, кестеняво и жълто. Неговият ватиран стил и комфорт ще го направят вашия нов фаворит!
 
Чантата има две презрамки, както и подвижна презрамка, регулираща се на различна дължина. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.
 
Последният щрих са детайлите. Има някои като лого в цветове с ръчно изработено покритие, игли, лепенки със съобщения и персонализирани дръжки.
 
И все още мислиш за това? Вашата чанта също може да промени света - вземете любимата си от Anekke Nature Woods сега!
- +
Please choose:
Купи на изплащане