155,00 лв.

Чанта Anekke The Forest, 23х16х8 см

  • Brand: ANEKKE
  • Cat No: 35603-160

Тази чанта The Forest с двойно отделение е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - ще ви хареса!

Тази дамска чанта тип месинджър разполага с 2 основни отделни отделения с цип, плюс едно централно с магнитно затваряне. Това е средно малка чанта и има заден джоб. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светла основа, щампата оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

И накрая, подробностите са безкрайни. Ще откриете някои като металното лого с текстура, вдъхновена от стволове на дървета, и други като игли, лепенки, ъглови протектори, метални бродерии и персонализирани дръжки.

И все още се чудите? Тази чанта е с вашето име - вземете я сега!

- +
Please choose:
Купи на изплащане