89,90 лв. 44,95 лв.

Портфейл Anekke Canada Urban, 19х12х5см

  • Brand: ANEKKE
  • Cat No: 35679-709

Този градски портфейл е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - ще ви хареса!

Това е портфейл в пълен размер, който разполага с RFID защита: иновативна защитна система, която защитава нашите карти срещу неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Тази линия е вдъхновена от градската част на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна.

Този модел може да се използва и като малка дамска чанта или за носене на вашия мобилен телефон. Това е много удобен модел, който се отваря с цип, има вътрешна подплата и има дръжка, която е вградена в дръжката на ципа. И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, декоративни лепенки, шевове, персонализирани ципове, бродерия...

Накратко, последният щрих, необходим на този аксесоар, за да стане вашият нов фаворит. Не се замисляйте, купете своя сега!

- +
Please choose:
Купи на изплащане