Невероятната раница на колелца Lost in Music  от колекцията Gorjuss на Santoro London е идеална за дамите, които обичат да пътуват.

От предната страна на раницата има простиращ се по цялата й повърхност джоб с цип, вътре в който ще намерите 5 отворени джоба (напр. за моливи, химикалки). Освен това раницата има две отделения, като едното е неразделено, другото има джоб, в който можете да поставите записи, тефтер...

От двете страни на раницата има странични джобове за бутилка с напитка или други дребни вещи (и двата са на ластик). Раницата има лека алуминиева дръжка, която може лесно да се удължава или прибира в две позиции. Подплатените регулируеми презрамки могат да се откопчават и съхраняват в задния джоб. Дъното на раницата е масивно, отвън е с пластмасови крака. При носене на раницата на гръб, върху колелцата и дъното на раницата може да се издърпа защитен джоб, благодарение на който дрехите няма да се цапат. В предната част на раницата, отстрани и на презрамките са пришити предпазни светлоотразителни ленти.