99,00 лв.

Раница тролей Gorjuss 18", Catch a Falling Star

  • Марка: SANTORO
  • Кат. номер: 3838884064132

TROLLEY 18", partial glitter

Удивителната раница на колелца  Catch a Falling Star  от колекцията Gorjuss на Santoro London е перфектна за дамите, които обичат да пътуват. 

От предната страна на раницата по цялата й повърхност се простира джоб с цип, вътре в който ще намерите 5 отворени джоба (напр. за моливи, химикалки). Освен това раницата има две отделения, като едното не е разделено, другото има джоб, в който можете да поставите плочи, лаптоп...

От двете страни на раницата има странични джобове за бутилка с напитка или други дребни вещи (и двата са с ластик). Раницата има лека алуминиева дръжка, която може лесно да се удължава или прибира в две позиции. Подплатените регулируеми презрамки могат да се отделят и съхраняват в задния джоб. Дъното на раницата е масивно, с пластмасови крака отвън. При носене на раницата на гръб, върху колелцата и дъното на раницата може да се издърпа предпазен джоб, благодарение на който дрехите ви няма да се изцапат. В предната част на раницата, отстрани и на презрамките са пришити предпазни светлоотразителни ленти.

- +
Моля, изберете:
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

Купи на изплащане