92,90 лв.

Портфейл Anekke Voice, 19x10x2 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35809-901
Този голям портфейл Voice е почит от Anekke към активистката Виола Дезмънд. Тази афро-канадска жена беше призната за пример в борбата за граждански права в Канада. И тя ще ви накара да се влюбите в невероятния й дизайн!
 
Този портфейл е с голям размер, който разполага с RFID защита: иновативна защитна система, която защитава нашите карти срещу неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.
 
Основният отпечатък включва изображението на Анеке, която води тълпа, докато демонстрира за мир и равенство. Той е в нюанси на сиво, синьо, охра и кестеняво, съчетана с бродерия и ръчно изработен стилен завършек.
 
Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.
 
И ако нещо не може да липсва са детайлите, които правят този модел уникален. Започвайки с металното лого, игли, декоративни лепенки, персонализирани ципове, бродерия... Безкраен брой малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите. Вземете своята сега!
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА