175,00 лв.

РАНИЦА ANEKKE Voice 29x28x13

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35805-213
Тази раница против кражба на Voice е знак на почит към активистката Виола Дезмънд, афро-канадска жена, призната за пример в борбата за граждански права в Канада. В тази колекция Anekke е вдъхновена от своята история, за да отправи послание за любов и уважение: Намерете своя глас и се борете за това, в което вярвате!
 
Тази раница е със среден размер и разполага с джобове отпред и отзад. Основният отпечатък включва образа на Анеке, която води тълпа, която се събира за мир и равенство. Това е раница в нюанси на сиво, синьо, охра и кестеняво, съчетана с бродерия и ръчно изработено покритие в стил. Задната страна е с многоцветен принт с послания за мир и декоративна лепенка.
 
Раницата има две регулируеми презрамки на раница с различна дължина, плюс дръжка за хващане за ръката. Вътрешността е подплатена с оригинална материя с щампа на мотиви от колекцията и разполага с джобове.
 
И накрая, не забравяйте подробностите! Можете да намерите някои като логото с различни тонове и текстури, символизиращи съюза между различни раси и етноси, игли, зигзагообразна бродерия и персонализирани дръжки.
 
И все още се чудиш? Тази чанта носи вашето име и вашия глас - вземете я сега!
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА