177,00 лв.

Чанта Anekke Voice 28x22x14 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35801-187
Тази чанта боулинг Voice е знак на почит към активистката Виола Дезмънд, афро-канадска жена, призната за пример в борбата за граждански права в Канада. В тази колекция Anekke е вдъхновена от своята история, за да отправи послание за любов и уважение: Намерете своя глас и се борете за това, в което вярвате!
 
Тя е със среден размер и разполага с джобове отпред и отзад. Основният отпечатък включва образа на Анеке, която води тълпа, която се събира за мир и равенство. Това е чанта в нюанси на сиво, синьо, охра и кестеняво, съчетана с бродерия и ръчно изработен стилен завършек. Гърбът е отпечатан в няколко цвята, с послания за мир и декоративна лепенка.
 
Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Вътрешността е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.
 
И накрая, не забравяйте подробностите! Дизайнът е пълен с тях, което прави всяко парче уникално. Можете да намерите някои като логото с различни тонове и текстури, символизиращи съюза между различни раси и етноси, игли, шевове, кръпка за съобщения и персонализирани дръжки. Всичко под ръчно изработено покритие. Нямаше как да пропуснем и ключодържателя от колекцията, във формата на сърце в меден цвят, върху който е изписано мотото на Anekke: Love to share!
 
И все още се чудиш? Тази чанта носи вашето име - и вашия глас! Вземи я сега!
- +
Моля, изберете:
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

Купи на изплащане