185,00 лв. 148,00 лв.

Чанта Anekke The Forest, 41/31x22x13 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35601-183

Тази чанта The Forest през рамо е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - откривайте всеки ден с Anekke всички тайни и красота на Канада!

Тази дамска чанта с две дръжки е средна по размер и има заден джоб. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада. Материята на гърба пресъздава формата на стволове на дървета в гората, създавайки ефект на обем и текстура.

Когато става въпрос за носене, вие избирате как! Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка, която се адаптира към различни дължини. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. И накрая, детайлите са безкрайни и правят всяко парче уникално.

Ще откриете някои като метално лого, игли, лепенка, задници, шипове, метални бродерии и персонализирани дръпки - вземете своята сега!

- +
Моля, изберете:
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

Купи на изплащане