197,00 лв. 98,50 лв.

Чанта Anekke The Forest, 35x25x14 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35602-176

Тази чанта The Forest с презрамка е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. нека приключението започне!

Тази дамска чанта за през рамо в нюанси на зелено и кафяво е огромна и има заден джоб. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада. Страните имат текстурирана зелена тъкан (тип кадифе), която симулира грапавостта на дърветата в горите в Канада.

Гърбът съчетава същия този плат с кафяв джоб, чиято материя пресъздава формата на стволове на дървета в гората, създавайки ефект на обем и текстура. Чантата има презрамка, както и подвижна презрамка, регулираща се на различна дължина. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Има детайли като метално лого, игли, шевове, метални бродерии и персонализирани дръжки.

И накрая, ключодържателят от колекцията, вдъхновен от табелата на входа на природен резерват в Канада. Тя ще ви напомня всеки път, когато носите новата си чанта The Forest by Anekke Canada, че приключението започва с вас.

Готови ли сте да изживявате всеки ден ново приключение с Anekke? Вземете своята чанта сега!

- +
Моля, изберете:
Купи на изплащане