185,00 лв.

Чанта Anekke The Forest, 29x21x13 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35601-301

Тази чанта с капак и метална дръжка The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Пригответе се да изживеете уникално пътешествие всеки ден!

Тази оригинална дамска чанта за рамо в нюанси на зелено и кафяво е средна по размер и разполага с джоб на гърба. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Материята на гърба пресъздава формата на стволове на дървета в гората, създавайки ефект на обем и текстура. Отваря се с капак и има вътрешен джоб за допълнителна сигурност. Чантата има къса метална презрамка, идеална за окачване на рамо, и подвижна презрамка, регулируема на различни дължини, идеална за носене на дължината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са множеството детайли, които го правят уникален. Има някои като метално лого, игли, бродерия или ключодържател на колекцията, вдъхновен от табелата на входа на природен резерват в Канада. Тя ще ви напомня всеки път, когато носите новата си чанта The Forest by Anekke Canada, че приключението започва с вас.

Не се замисляйте, а вземете своя сега!