149,00 лв.

Чанта Anekke The Forest, 22x15x5 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35603-394

Тази чанта за през рамо The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Готови ли сте да се влюбите в новата си чанта?

Тази чанта за през рамо се отваря с капак, има средно малък размер и има заден джоб. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Гърбът включва щампа в стил рамка на дървосекач, вдъхновена от фотографски негатив, в който са скрити различни силуети на животни и листа заедно с вдъхновяващи фрази - намерете ги всички!

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите. Включва някои като метално лого, карфици, шевове, шипове, метална бродерия и персонализирани издърпвания. Вземете своята сега!

- +
Моля, изберете:
Доставка с предварителна заявка

С ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

Купи на изплащане