55,90 лв.

Чанта Anekke The Forest, 12х18х3 см

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35603-904

Тази мини чанта за рамо The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Нека приключението започне!

Тази дамска чанта е с малък размер и има преден джоб. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и мек петнист сребрист тон около небето, който симулира сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Гърбът е оригинален принт в стил рамка на дървосекач, вдъхновен от фотографски негатив, в който са скрити различни силуети на животни и листа заедно с вдъхновяващи фрази. Намерете ги всички! Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите. Разполага с метално лого, игли, кръпка, метална бродерия и персонализирани дръжки. Готови ли сте да изживявате всеки ден ново приключение с Anekke? Вземете своята сега!

Доставка с предварителна заявка