175,00 лв.

Раница Anekke The Forest, 29x28x13 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35605-213

Тази средна раница против кражба The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - и ще харесате нейния дизайн!

Тази раница разполага с 2 отделни отделения, едно отпред и отзад (против кражба), е средно голяма по размер и разполага с джобове отпред и отзад. Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Отстрани има отпечатан материал, вдъхновен от фотографски негатив, в който ще откриете силуета на горски животни и листа. Това се комбинира с материята на гърба, която пресъздава формата на стволове на горски дървета, създавайки ефект на обем и текстура.

Раницата има две регулируеми презрамки с различни дължини, плюс дръжка за хващане. Вътрешността е подплатена с оригинална материя с щампа на мотиви от колекцията и разполага с джобове. Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Разполага с метално лого, игли, метална бродерия и персонализирани дръжки.

Готови ли сте всеки ден да изживеете ново приключение с новата си раница Anekke? Вземете своята сега!