135,00 лв. 54,00 лв.

Раница Anekke Canada Urban, 17x20x9 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35675-187

Тази мини раница Urban е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Тази раница разполага с 2 отделни отделения, малка е по размер и има заден джоб.

Тази линия е вдъхновена от градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна.

Това е чанта, която съчетава зелени тонове, с детайли в бежово и кафяво, заедно с множество детайли и състарен завършек, който й придава винтидж стил. Раницата има две регулируеми дръжки на раница с различна дължина, плюс дръжка за ръката. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. И накрая, детайлите са безкрайни и правят всяко парче уникално.

Ще намерите декоративни лепенки, шевове, бродерии и персонализирани дръжки. Ключодържателят от колекцията отдава почит на едно от животните с най-голямо присъствие в Канада: мечката - в Канада има повече от 16 000 полярни мечки!

- +
Моля, изберете:
Купи на изплащане