92,90 лв.

Портфейл Anekke Canada Urban, 19x10x3 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35679-901

Този голям портфейл Urban е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. вашият нов фаворит!

Това е портфейл с голям размер, който разполага с RFID защита: иновативна защитна система, която защитава нашите карти срещу неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

Тази линия е вдъхновена от по-градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

И ако нещо не може да липсва са детайлите, които правят този модел уникален. Започвайки с металното лого, карфици, декоративни лепенки, шевове, персонализирани ципове, бродерия... Безкраен брой малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите. Не се замисляйте, купете своя сега от официалния магазин на Anekke!

- +
Моля, изберете:
Купи на изплащане