84,90 лв.

Портфейл Anekke Canada Urban, 14x10x2 cm

  • Марка: ANEKKE
  • Кат. номер: 35679-902

Този среден по размер портфейл Urban е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. вашият нов фаворит!

Това е среден по размер портфейл, който разполага с RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

Тази линия е вдъхновена от по-градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, игли, декоративни лепенки, шевове, персонализирани ципове, накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов любим. Вземете своя сега!