Доставка

Доставка и рекламации

 

Доставка


Поръчаните от вас стоки ще Ви бъдат доставени с куриер “СПИДИ” на адреса, посочен в поръчката. При желание от ваша страна куриерът може да е друг.
Доставката се заплаща от клиента.
Цената за доставка се определя от теглото на поръчаните стоки, съобразно тарифата на куриера. Срокът, в който е възможно да се изпълни поръчката и точната стойност ще се съгласува с Вас по телефон или e-mail.
Доставката ще бъде направена само след като сме Ви информирали за срока и стойността на доставката и сме получили Вашето потвърждение.

 При поръчки на стойност над 100 лева - БЕЗПЛАТНА доставка!**

Начини на плащане

  • В брой - наложен платеж на куриера.
  • По банков път - можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.
    Банкова сметка: Фонтана Груп еООД, BIC: UBBBGSF, IBAN: BG21UBBS88881000969888
  • С кредитна/ дебитна карта - с услугите за електронно разплащане на Борика. fontanite.bg ще бъде свързан със системата за електронни разплащания на Борика и при избор на начин на плащане С кредитна/ дебитна карта нашата система ще Ви отведе към формата за плащане през Борика.

              *Предоставените от Вас банкови данни могат да бъдат използвани за връщане на цената при упражнен отказ от покупка.

Връщане на закупена стока


В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете на адрес: гр.Гоце Делчев ,ул.Гоце Делчев 9 в 7 дневен срок от датата на доставката, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в тридневен срок от получаването й в нашият офис.

Изисквания за да бъде върнатата стоката:
• клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл office@fontanite.bg или на телефон 0899154291 , в срок не по-дълъг от 2 работни дни, считано от датата на получаване на доставката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;
• стоката да е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Фонтана еООД – фактура (ако има такава), касов бон;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката.

 

**Безплатна доставка не е валидна при наличие на други промоции - Черен Петък, Кибер Понеделник, и други.