За Gabol

В Gabol залагат на креативност и иновации във всичките ни колекции. Следователно, дизайнерският отдел е един от основните стълбове и е формиран от екип от девет дизайнери от различни възрасти и профили, който работи всеки ден, за да генерира нови и интересни идеи, приложени към нашите продукти, винаги според тенденциите текущо и потребителско търсене в нашите 5 категории: пътувания, бизнес, аксесоари, училище и градско.

Дизайни е вдъхновен от средиземноморския дух. Свежестта, жизнеността и забавлението на средиземноморското усещане се отразяват във всяко парче, чрез флорални щампи и ярки цветове, като тюркоаз, корал, горчица, чайник или бяло; а комфортът и практичността на нашите дизайни представляват и се адаптират към нашия начин на живот.

В Gabol непрекъснато се прилагат нови техники, за да поддържаме постоянно ниво на иновации и да предлагаме на клиента най-новите продуктови иновации.

Материали

В аксесоарите работим с памук, полиестер, найлон и синтетика. Тези основи ни дават функционалност и практичност, които клиентът търси в нашите чанти и аксесоари. По време на пътуването еволюцията на материалите беше много значителна, като постепенно подсилваше качеството и издръжливостта на нашите чанти.

Колела

Колелата, основен компонент и решаващ фактор при избора на куфар, преминават от производството на PVC до производството на TPU, за да дадат по-нисък звук при използването на куфара.

Системи за сигурност на багажа

Ние интегрираме ключалките TSA (Travel Sentry Approved) във всички наши колекции от среден и висок клас.

Технически характеристики

Нашите бизнес продукти се отличават с отделенията и техническите характеристики, адаптирани към новите технологии. Подплънката е от съществено значение за защита на всички наши работни инструменти от меки и средни удари.
Работим и върху ергономията, като правим продуктите по-удобни за събиране след събирането им. Рефлекти, органайзери и слушалки, интегрирани в гърба на раниците, са примери за внедрена иновация.

Универсални мерки

Продуктите Gabol са адаптирани към най-често срещаните универсални мерки за компютър и таблет. Те разполагат и с изключителни отделения за всички видове мобилни телефони.

Екологични продукти

Ние се стремим да създадем екологични продукти, без фталати и PVC, които не съдържат вредни за човека материали. Също така сме подготвени за спазване на регламентите на REACH, особено в продукти, насочени към деца.